The Book of Jewish Food : An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day - 25th Anniversary Edition

個数:

The Book of Jewish Food : An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day - 25th Anniversary Edition

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 608 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780241996645
  • DDC分類 641.5676

Full Description

THE 25TH ANNIVERSARY EDITION OF THE CLASSIC JEWISH COOKBOOK WITH NEW RECIPES AND MATERIAL

In this internationally acclaimed book, Claudia Roden interweaves more than 800 recipes with the stories and histories that have shaped Jewish cooking over the centuries. The recipes are treasures garnered from almost sixteen years of Roden's research around the world, enjoying the immense diversity of traditional Jewish food.

Roden shares the most essential dishes from her native Egypt and beyond, taking us on a journey through the Jewish Diaspora: from the Ashkenazi world there is hallah bread, wine-poached salmon and luscious plum tarts, and the Sephardi chapter boasts an array of tabbouleh, falafel and the inimitable orange Passover cake.

The result is a cookbook unlike any other: a learned, loving and delicious tribute to the variety and vitality of Jewish culture the world over. With new material for this special twenty-fifth anniversary edition, this is the definitive book of Jewish cuisine; a celebration of the food, and the people, that have shaped our culinary world as we know it.

最近チェックした商品