Dairy Foods : Processing, Quality, and Analytical Techniques

個数:

Dairy Foods : Processing, Quality, and Analytical Techniques

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 386 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128204788
  • DDC分類 637

Full Description

Dairy Foods: Processing, Quality, and Analytical Techniques provides comprehensive knowledge on the different factors involved in the development and safety precautions behind dairy foods, including special references to both theoretical and practical aspects. The book presents relevant information about the quality of dairy foods, including raw milk quality, predictive microbiology and risk analysis, food defense and food fraud. In addition, it looks into environmental aspects and consumer perception and goes on to cover methods and practices to process dairy products and analytical techniques behind dairy product development. Techniques explored include time domain magnetic resonance, thermal analysis and chemometric methods.

This will be a valuable resource for researchers and practitioners in the dairy industry, as well as students in dairy science courses.

Contents

1. Relevant Factors for Milk Quality in Dairy Foods Manufacturing2. Predictive Microbiology and Risk Analysis3. Thermobacteriology: Principles and Applications in Dairy Foods4. Enzymatic Modifications in Dairy Products5. Novel Strategies for the Manufacturing of Healthier Dairy Products6. Sensory Analysis Procedures7. Emerging Technologies in Dairy Foods Processing8. Microencapsulation Techniques to Aggregate Values in Dairy Foods Formulation9. Time Domain Low Field Magnetic Resonance Applied to Dairy Foods10. Thermal Analysis Applications11. Rheology Aspects Applied to Dairy Foods12. Machine Learning Techniques for Quality Assessment13. Dairy Processing and Environmental Management 14. Dairy Waste treatment: Theorical and Economical considerations15. Novel Assurance Quality Systems in Dairy Factories: Food Defense, Food Fraud, and Traceability