Food Applications of Nanotechnology (Advances in Food and Nutrition Research)

個数:

Food Applications of Nanotechnology (Advances in Food and Nutrition Research)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 350 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9780128160732
  • DDC分類 664.001579

Full Description

Food Applications of Nanotechnology, Volume 88, consolidates the literature on recent developments in nanotechnology, addressing production, safety and nutritional aspects pertaining to foods and nutraceuticals. Chapters in this new release include Assembled protein nanoparticles in food and nutrition applications, Nano-scale carbohydrate Materials in food/nutrition/agricultural applications, Nanotechnology-based colloidal delivery systems in foods, Electrospinning and Electrospraying in food, Bioavailability of nanotechnology-based bioactives and nutraceuticals, and more.

Contents

1. Nanotechnology in food and nutrition - past, present and future perspectives
Michael Rogers
2. Assembled protein nanoparticles in food and nutrition applications
Owen Griffith Jones
3. Nano-scale carbohydrate Materials in food/nutrition/agricultural applications
Alvaro Renato Guerra Dias and Elessandra da Rosa Zavareze
4. Nanotechnology-based colloidal delivery systems in foods
Qingrong Huang
5. Electrospinning and Electrospraying in food
L.T Lim
6. Bioavailability of nanotechnology-based bioactives and nutraceuticals
Gabriel Davidov Pardo
7. Packaging Nanotechnology
Rafael A. Auras and Maria Rubino
8. Health, environmental, safety of nanomaterials in food
Hongda Chen

最近チェックした商品