THE JAPANESE Sak´e BIBLE

  • ただいまウェブストアではご注文を受け付けておりません。
  • サイズ A5変判/ページ数 256p/高さ 24cm
  • 商品コード 9784805315057
  • NDC分類 588.52
  • Cコード C0077

内容説明

日本酒の種類、醸造法、歴史を解説する日本酒ガイドブック。

目次

1 SAKE:JAPAN’S NATIONAL BEVERAGE
2 THE TEN THOUSAND METHODS:HOW GREAT SAKE IS MADE
3 THE FIVE ESSENTIAL INGREDIENTS:RICE,WATER,KOJI,YEAST AND SOIL
4 HOW TO ORDER AND ENJOY SAKE:SERVING TEMPERATURES,FLAVOR PROFILES,FOOD PAIRINGS AND MORE
5 FROM SACRED BOOTLEG BOOZE TO BIG BUSINESS:A BRIEF HISTORY OF SAKE BREWING
6 SAKE GOES INTERNATIONAL:EXPORTS BOOM AND SAKE BREWERIES OPEN WORLDWIDE
BUYER’S GUIDE REVIEWS AND TASTING NOTES FOR OVER 100 TOP SAKES by Takashi Eguchi

感想・レビュー

※以下の感想・レビューは、株式会社ブックウォーカーの提供する「読書メーター」によるものです。

ジョルジョ

1
外国人が書いた本だが、日本酒のことがかなり詳しく書いている、英語で読むと、日本酒の香りや味わいの表現が面白い。日本酒に興味のあるの外国人には、ぜひ、読んでもらいたい本。2022/09/02

外部のウェブサイトに移動します

よろしければ下記URLをクリックしてください。

https://bookmeter.com/books/16257136
  • ご注意事項