内容説明
手羽の香り揚げ、クレープ包みのオーブン焼き、生ハムのサラダ、まぐろのカルパッチョ、スペアリブのマーマレード煮、鶏肉ときのこのトマト煮込み、ありあわせ野菜のピクルス、残り野菜のきんぴら、などを紹介。
目次
FAMILY FAVORITES(Chicken Wings with Soy Sauce and Seasoning Salt;Baked Crepes with Chicken and B´echamel ほか)
FAST APPETIZERS(Prosciutto and Cream Cheese Salad;Carpaccio‐style Tuna with Creamy Dressing ほか)
MY BEST RECIPES(Spareribs in Marmalade and Soy Sauce;Chicken alla Cacciatora ほか)
OUR COMFORT FOOD(Vegetables Pickled in Vinegar,Soy Sauce,and Dashi Stock;Saut´eed vegetables in Sesame Oil ほか)
-
- 和書
- 日本財政史研究