Technological gap in adoption of Green gram cultivation in India (2017. 120 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Technological gap in adoption of Green gram cultivation in India (2017. 120 S. 220 mm)  Paperback

Singh, Arvind Pratap/ Doharey, R. K./ Singh, Rahul Kumar

  • ウェブストア価格 ¥13,058(本体¥11,871)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 236pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Climate Change and Productivity of Food-grain and Cash Crops in India (2017. 232 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Climate Change and Productivity of Food-grain and Cash Crops in India (2017. 232 S. 220 mm)  Paperback

Singh, Ajay K.

  • ウェブストア価格 ¥18,291(本体¥16,629)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2017発売)
  • ポイント 332pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Synteza tiokarbamido-benzimidazolylopirazolin : Synteza indukowana mikrofalami i charakterystyka niektórych N1-tiokarbamido-3-benzimidazolyl-5-aryl-2-pirazolin (2025. 64 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Synteza tiokarbamido-benzimidazolylopirazolin : Synteza indukowana mikrofalami i charakterystyka niektórych N1-tiokarbamido-3-benzimidazolyl-5-aryl-2-pirazolin (2025. 64 S. 220 mm)  Paperback

Yadav, Janardan Singh/Rajora, Jayanti S./Shrivastava, Y. K.

  • ウェブストア価格 ¥10,441(本体¥9,492)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2025/09発売)
  • ポイント 188pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
食品加工工学の基礎(第4版)<br>Fundamentals of Food Process Engineering (Food Science Text Series) (4TH)
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

食品加工工学の基礎(第4版)
Fundamentals of Food Process Engineering (Food Science Text Series) (4TH)
 Hardcover,  言語:ENG

Toledo, Romeo T./ Singh, Rakesh K./ Kong, Fanbin

  • ウェブストア価格 ¥24,158(本体¥21,962)
  • Springer International Publishing AG(2018/10発売)
  • ポイント 438pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。