Nutritional Policies and International Diplomacy : The impact of Tadasu Saiki and the Imperial State Institute of Nutrition (Tokyo, 1916-1945) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 16) (2021. 240 S. 18 Abb. 210 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Nutritional Policies and International Diplomacy : The impact of Tadasu Saiki and the Imperial State Institute of Nutrition (Tokyo, 1916-1945) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 16) (2021. 240 S. 18 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:ENG

Barona Vilar, Josep Lluis/ Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre

  • ウェブストア価格 ¥11,223(本体¥10,203)
  • PETER LANG(2021発売)
  • ポイント 204pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
L'ivresse entre le bien et le mal : De l'Antiquité à nos jours (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 12) (2018. 276 S. 4 Abb. 210 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

L'ivresse entre le bien et le mal : De l'Antiquité à nos jours (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 12) (2018. 276 S. 4 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:FRE

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ Lecoutre, Matthieu

  • ウェブストア価格 ¥12,887(本体¥11,716)
  • PETER LANG(2018発売)
  • ポイント 234pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Des produits entre déclin et renaissance (XVIe-XXIe siècle) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 13) (2018. 372 S. 16 Abb. 210 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Des produits entre déclin et renaissance (XVIe-XXIe siècle) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 13) (2018. 372 S. 16 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:ENG

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ Marache, Corinne/ Meyzie, Philippe/ Villeret, Maud

  • ウェブストア価格 ¥15,140(本体¥13,764)
  • PETER LANG(2018発売)
  • ポイント 274pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Cheese Manufacturing in the Twentieth Century : The Italian Experience in an International Context (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 11) (2017. 408 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Cheese Manufacturing in the Twentieth Century : The Italian Experience in an International Context (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 11) (2017. 408 S. 220 mm)  Paperback,  言語:ENG

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ d'Errico, Rita Maria Michela/ Besana, Claudio/ Ghezzi, Renato

  • ウェブストア価格 ¥19,120(本体¥17,382)
  • PETER LANG(2017発売)
  • ポイント 346pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Diaspora, Food and Identity : Nigerian Migrants in Belgium (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 9) (2017. 314 S. 14 Abb. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Diaspora, Food and Identity : Nigerian Migrants in Belgium (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 9) (2017. 314 S. 14 Abb. 220 mm)  Paperback,  言語:ENG

Duru, Maureen/ Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre

  • ウェブストア価格 ¥17,341(本体¥15,765)
  • PETER LANG(2017発売)
  • ポイント 314pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Du feu originel aux nouvelles cuissons : Pratiques, techniques, rôles sociaux (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 7) (2015. 376 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Du feu originel aux nouvelles cuissons : Pratiques, techniques, rôles sociaux (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 7) (2015. 376 S. 220 mm)  Paperback,  言語:FRE

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre

  • ウェブストア価格 ¥16,087(本体¥14,625)
  • PETER LANG(2015発売)
  • ポイント 292pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。