Nomadic Food : Anthropological and Historical Studies around the World (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy)
  • 洋書

Nomadic Food : Anthropological and Historical Studies around the World (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy)  Hardcover,  言語:ENG

Williot, Jean Pierre (EDT)/ Bianquis, Isabelle (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥24,545(本体¥22,314)
  • Rowman & Littlefield Publishers(2019/10発売)
  • ポイント 223pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Nomadic Food : Anthropological and Historical Studies around the World (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy)
  • 洋書

Nomadic Food : Anthropological and Historical Studies around the World (Rowman & Littlefield Studies in Food and Gastronomy)  Paperback,  言語:ENG

Williot, Jean Pierre (EDT)/ Bianquis, Isabelle (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥7,971(本体¥7,247)
  • Rowman & Littlefield Publishers(2022/03発売)
  • ポイント 72pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Cheese Manufacturing in the Twentieth Century : The Italian Experience in an International Context (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 11) (2017. 408 S. 220 mm)
  • 洋書

Cheese Manufacturing in the Twentieth Century : The Italian Experience in an International Context (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 11) (2017. 408 S. 220 mm)  Paperback,  言語:ENG

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ d'Errico, Rita Maria Michela/ Besana, Claudio/ Ghezzi, Renato

  • ウェブストア価格 ¥18,693(本体¥16,994)
  • PETER LANG(2017発売)
  • ポイント 169pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Nutritional Policies and International Diplomacy : The impact of Tadasu Saiki and the Imperial State Institute of Nutrition (Tokyo, 1916-1945) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 16) (2021. 240 S. 18 Abb. 210 mm)
  • 洋書

Nutritional Policies and International Diplomacy : The impact of Tadasu Saiki and the Imperial State Institute of Nutrition (Tokyo, 1916-1945) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 16) (2021. 240 S. 18 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:ENG

Barona Vilar, Josep Lluis/ Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre

  • ウェブストア価格 ¥10,972(本体¥9,975)
  • PETER LANG(2021発売)
  • ポイント 99pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
RESEAUX D'INGENIEUR - JULES PETIET, DE L'ECOLE CENTRALE AUX CHEMINS DE FER (1830-1870) (HISTOIRE DES TE)
  • 洋書

RESEAUX D'INGENIEUR - JULES PETIET, DE L'ECOLE CENTRALE AUX CHEMINS DE FER (1830-1870) (HISTOIRE DES TE)  Paperback

WILLIOT JEAN-PIERRE

  • ウェブストア価格 ¥11,386(本体¥10,351)
  • CLASSIQ GARNIER(2024/08発売)
  • ポイント 103pt
  • お取り寄せ
RESEAUX D'INGENIEUR - JULES PETIET, DE L'ECOLE CENTRALE AUX CHEMINS DE FER (1830-1870) (HISTOIRE DES TE)
  • 洋書

RESEAUX D'INGENIEUR - JULES PETIET, DE L'ECOLE CENTRALE AUX CHEMINS DE FER (1830-1870) (HISTOIRE DES TE)  Hardcover

WILLIOT JEAN-PIERRE

  • ウェブストア価格 ¥22,772(本体¥20,702)
  • CLASSIQ GARNIER(2024/08発売)
  • ポイント 207pt
  • お取り寄せ
Des produits entre déclin et renaissance (XVIe-XXIe siècle) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 13) (2018. 372 S. 16 Abb. 210 mm)
  • 洋書

Des produits entre déclin et renaissance (XVIe-XXIe siècle) (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 13) (2018. 372 S. 16 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:ENG

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ Marache, Corinne/ Meyzie, Philippe/ Villeret, Maud

  • ウェブストア価格 ¥14,801(本体¥13,456)
  • PETER LANG(2018発売)
  • ポイント 134pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
LA RESTAURATION FERROVIAIRE ENTRE REPRESENTATIONS ET CONSOMMATIONS / RAILWAY CATERING BETWEEN IMAGIN (EUROPE ALIMENTA)
  • 洋書

LA RESTAURATION FERROVIAIRE ENTRE REPRESENTATIONS ET CONSOMMATIONS / RAILWAY CATERING BETWEEN IMAGIN (EUROPE ALIMENTA)  Paperback,  言語:FRE

WILLIOT, JEAN-PIERRE

  • PETER LANG(2017/05発売)
  • ご注文いただけません
DU FEU ORIGINEL AUX NOUVELLES CUISSONS - PRATIQUES, TECHNIQUES, ROLES SOCIAUX
  • 洋書

DU FEU ORIGINEL AUX NOUVELLES CUISSONS - PRATIQUES, TECHNIQUES, ROLES SOCIAUX  Paperback,  言語:FRE

WILLIOT JEAN-PIERRE

  • ウェブストア価格 ¥13,935(本体¥12,669)
  • PETER LANG AG(2006/02発売)
  • ポイント 126pt
  • お取り寄せ
L'ivresse entre le bien et le mal : De l'Antiquité à nos jours (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 12) (2018. 276 S. 4 Abb. 210 mm)
  • 洋書

L'ivresse entre le bien et le mal : De l'Antiquité à nos jours (L'Europe alimentaire / European Food Issues / Europa alimentaria / L'Europa alimentare 12) (2018. 276 S. 4 Abb. 210 mm)  Paperback,  言語:FRE

Herausgegeben:Campanini, Antonella/ Scholliers, Peter/ Williot, Jean-Pierre/ Lecoutre, Matthieu

  • ウェブストア価格 ¥12,599(本体¥11,454)
  • PETER LANG(2018発売)
  • ポイント 114pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。