Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods
  • 洋書
  • 電子版あり

Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods  Hardcover,  言語:ENG

Cullen, P. J. (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Valdramidis, Vasilis P.

  • Academic Pr(2011/08発売)
  • ご注文いただけません
Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods
  • 洋書

Novel Thermal and Non-Thermal Technologies for Fluid Foods  Paperback,  言語:ENG

Cullen, PJ (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Valdramidis, Vasilis (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥36,861(本体¥33,510)
  • Academic Press Inc(2016/08発売)
  • ポイント 335pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
豆食品:加工・品質・機能性食品応用(第2版)<br>Pulse Foods : Processing, Quality and Nutraceutical Applications (2ND)
  • 洋書
  • 電子版あり

豆食品:加工・品質・機能性食品応用(第2版)
Pulse Foods : Processing, Quality and Nutraceutical Applications (2ND)
 Paperback,  言語:ENG

Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Gowen, Aoife (EDT)/ McKenna, Brian (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥40,113(本体¥36,467)
  • Academic Press Inc(2020/11発売)
  • ポイント 364pt
  • 海外取次在庫
豆類の加工・品質・栄養補助食品への応用<br>Pulse Foods : Processing, Quality and Nutraceutical Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

豆類の加工・品質・栄養補助食品への応用
Pulse Foods : Processing, Quality and Nutraceutical Applications
 Hardcover,  言語:ENG

Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Gowen, Aoife (EDT)/ McKenna, Brian (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥34,692(本体¥31,539)
  • Academic Press Inc(2011/05発売)
  • ポイント 315pt
  • 海外取次在庫
Industrial Food Production Systems : A Textbook
  • 洋書

Industrial Food Production Systems : A Textbook  Hardcover,  言語:ENG

Tiwari, Brijesh K.

  • John Wiley & Sons Inc(2017/01発売)
  • ご注文いただけません
Novel Food Fermentation Technologies (Food Engineering Series)
  • 洋書

Novel Food Fermentation Technologies (Food Engineering Series)  Paperback,  言語:ENG

Ojha, K. Shikha (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥36,858(本体¥33,508)
  • Springer International Publishing AG(2018/06発売)
  • ポイント 335pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
フルーツ・ジュース:抽出・組成・品質・分析<br>Fruit Juices : Extraction, Composition, Quality and Analysis
  • 洋書
  • 電子版あり

フルーツ・ジュース:抽出・組成・品質・分析
Fruit Juices : Extraction, Composition, Quality and Analysis
 Paperback,  言語:ENG

Rajauria, Gaurav (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥54,208(本体¥49,280)
  • Academic Press Inc(2017/11発売)
  • ポイント 492pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
海藻の持続可能性<br>Seaweed Sustainability : Food and Non-Food Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

海藻の持続可能性
Seaweed Sustainability : Food and Non-Food Applications
 Hardcover,  言語:ENG

Tiwari, Brijesh K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,018(本体¥35,471)
  • Academic Press Inc(2015/09発売)
  • ポイント 354pt
  • 海外取次在庫
持続可能な食品加工<br>Sustainable Food Processing
  • 洋書
  • 電子版あり

持続可能な食品加工
Sustainable Food Processing
 Hardcover,  言語:ENG

Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Norton, Tomas (EDT)/ Holden, Nicholas M. (ED

  • ウェブストア価格 ¥61,782(本体¥56,166)
  • Blackwell Pub(2013/12発売)
  • ポイント 561pt
  • 海外取次在庫
Food Formulation : Novel Ingredients and Processing Techniques (Ifst Advances in Food Science)
  • 洋書
  • 電子版あり

Food Formulation : Novel Ingredients and Processing Techniques (Ifst Advances in Food Science)  Hardcover,  言語:ENG

Pathania, Shivani (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,669(本体¥36,063)
  • Wiley-Blackwell(2021/04発売)
  • ポイント 360pt
  • 海外取次在庫