Essential Oil Extraction from Food By-Products (Methods and Protocols in Food Science)
  • 洋書

Essential Oil Extraction from Food By-Products (Methods and Protocols in Food Science)  Hardcover,  言語:ENG

Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Srivastava, Brijesh (EDT)/ Karunanithi, Sangeetha (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,151(本体¥41,956)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2025/07発売)
  • ポイント 419pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Microbes for Climate Resilient Agriculture
  • 洋書
  • 電子版あり

Microbes for Climate Resilient Agriculture  Hardcover,  言語:ENG

Kashyap, Prem Lal (EDT)/ Srivastava, Alok Kumar (EDT)/ Tiwari, Shree Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥47,192(本体¥42,902)
  • Wiley-Blackwell(2018/02発売)
  • ポイント 429pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Structured Foods
  • 洋書

Structured Foods  Hardcover,  言語:ENG

Eswaran U, Gnana Moorthy (EDT)/ SRIVASTAV, PREM PRAKASH (EDT)/ Srivastava, Brijesh (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,958(本体¥38,144)
  • CRC Press(2024/08発売)
  • ポイント 381pt
  • 海外取次在庫
Emerging Methods for Oil Extraction from Food Processing Waste
  • 洋書

Emerging Methods for Oil Extraction from Food Processing Waste  Hardcover,  言語:ENG

Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Karunanithi, Sangeetha (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,958(本体¥38,144)
  • CRC Press(2024/09発売)
  • ポイント 381pt
  • 海外取次在庫
Advanced Starch Modification : Emerging Technologies and Industrial Applications
  • 洋書
  • 予約

Advanced Starch Modification : Emerging Technologies and Industrial Applications  Hardcover,  言語:ENG

Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Gupta, Rakesh Kumar (EDT)/ Karunanithi, Sangeetha (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,056(本体¥40,051)
  • CRC Press(2025/12発売)
  • ポイント 400pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment
  • 洋書

Microorganisms in Sustainable Agriculture, Food, and the Environment  Hardcover,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥34,614(本体¥31,468)
  • Apple Academic Press Inc.(2017/08発売)
  • ポイント 314pt
  • 海外取次在庫
コメの香りと風味の科学・技術<br>Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice
  • 洋書

コメの香りと風味の科学・技術
Science and Technology of Aroma, Flavor, and Fragrance in Rice
 Hardcover,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥33,555(本体¥30,505)
  • Apple Academic Press Inc.(2018/09発売)
  • ポイント 305pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope
  • 洋書

Bioprocessing Technology in Food and Health: Potential Applications and Emerging Scope  Hardcover,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Patel, Ami R. (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥33,555(本体¥30,505)
  • Apple Academic Press Inc.(2018/09発売)
  • ポイント 305pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
コメの科学<br>Rice Science: Biotechnological and Molecular Advancements
  • 洋書

コメの科学
Rice Science: Biotechnological and Molecular Advancements
 Hardcover,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Nadaf, Altafhusain B. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,653(本体¥32,412)
  • Apple Academic Press Inc.(2018/12発売)
  • ポイント 324pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Agronomic Rice Practices and Postharvest Processing : Production and Quality Improvement
  • 洋書
  • 電子版あり

Agronomic Rice Practices and Postharvest Processing : Production and Quality Improvement  Hardcover,  言語:ENG

Verma, Deepak Kumar (EDT)/ Srivastav, Prem Prakash (EDT)/ Nadaf, Altafhusain B. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,653(本体¥32,412)
  • Apple Academic Press Inc.(2018/12発売)
  • ポイント 324pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)