Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach
  • 洋書

Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥57,764(本体¥52,513)
  • John Wiley & Sons Inc(2003/01発売)
  • ポイント 525pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Foodservice Management Fundamentals
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥22,715(本体¥20,650)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/01発売)
  • ポイント 206pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Foodservice Management Fundamentals (STG)
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals (STG)  Paperback,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥10,997(本体¥9,998)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/03発売)
  • ポイント 99pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)
  • 洋書

Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)  Paperback,  言語:ENG

Barrows, Clayton W./ Powers, Tom/ Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥13,002(本体¥11,820)
  • John Wiley & Sons Inc(2011/03発売)
  • ポイント 118pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)