Fish Protein Hydrolysates : From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Fish Protein Hydrolysates : From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications  言語:ENG

Nirmal, Nilesh/Santivarangkna PhD, Chalat/(Aladin) Bekhit PhD, Alaa El-Din A./Barba, Francisco J.

  • 価格 ¥31,708(本体¥28,826)
  • Academic Press(2024/10/04発売)
  • ポイント 7,200pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Putnik PhD, Predrag (EDT)/Bursac Kovacevic, Danijela (EDT)

  • 価格 ¥31,317(本体¥28,470)
  • Academic Press(2020/03/03発売)
  • ポイント 7,100pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Production Technology in Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Sustainable Production Technology in Food  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)

  • 価格 ¥23,017(本体¥20,925)
  • Academic Press(2021/08/06発売)
  • ポイント 5,225pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Food Lipids : Sources, Health Implications, and Future Trends  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Sichetti Munekata, Paulo Eduardo (EDT)/Pateiro, Mirian (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)/Domínguez, Rubén (EDT)

  • 価格 ¥34,254(本体¥31,140)
  • Academic Press(2022/02/26発売)
  • ポイント 7,775pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)