Fish Protein Hydrolysates : From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Fish Protein Hydrolysates : From Production to Food and Nutraceutical Industry Applications  言語:ENG

Nirmal, Nilesh/Santivarangkna PhD, Chalat/(Aladin) Bekhit PhD, Alaa El-Din A./Barba, Francisco J.

  • 価格 ¥31,708(本体¥28,826)
  • Academic Press(2024/10/04発売)
  • ポイント 7,200pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Present and Future of High Pressure Processing : A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Present and Future of High Pressure Processing : A Tool for Developing Innovative, Sustainable, Safe and Healthy Foods  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Tonello-Samson, Carole (EDT)/Puértolas, Eduardo (EDT)/Lavilla, María (EDT)

  • 価格 ¥25,641(本体¥23,310)
  • Elsevier(2020/08/22発売)
  • ポイント 5,825pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Chemat, Farid (EDT)/Lorenzo, José Manuel (EDT)/Sichetti Munekata︎, Paulo Eduardo (EDT)

  • 価格 ¥25,641(本体¥23,310)
  • Academic Press(2020/11/19発売)
  • ポイント 5,825pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Pulsed Electric Fields to Obtain Healthier and Sustainable Food for Tomorrow  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Parniakov, Oleksii (EDT)/Wiktor, Artur (EDT)

  • 価格 ¥25,641(本体¥23,310)
  • Academic Press(2020/04/17発売)
  • ポイント 5,825pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability : New Challenges in Nutrition and Public Health  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Putnik PhD, Predrag (EDT)/Bursac Kovacevic, Danijela (EDT)

  • 価格 ¥31,317(本体¥28,470)
  • Academic Press(2020/03/03発売)
  • ポイント 7,100pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Green Extraction and Valorization of By-Products from Food Processing
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Green Extraction and Valorization of By-Products from Food Processing  言語:ENG

Barba, Francisco J./Soto, Elena Rosello/Brncic, Mladen/Rodriquez, Jose Manuel Lorenzo

  • 価格 ¥37,888(本体¥34,444)
  • CRC Press(2019/09/09発売)
  • ポイント 8,600pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Thermal and Non-Thermal Processing, Bioaccessibility and Bioavailability of Nutrients and Bioactive Compounds  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/Saraiva, Jorge M.A. (EDT)/Cravotto, Giancarlo (EDT)/Lorenzo, Jose M. (EDT)

  • 価格 ¥39,147(本体¥35,589)
  • Woodhead Publishing(2019/06/07発売)
  • ポイント 8,875pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Fermentation Processes: Emerging and Conventional Technologies  言語:ENG

Koubaa, Mohamed (EDT)/Barba, Francisco J. (EDT)/Roohinejad, Shahin (EDT)

  • 価格 ¥27,287(本体¥24,807)
  • Wiley-Blackwell(2021/02/11発売)
  • ポイント 6,200pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/de Souza Sant'Ana, Anderson (EDT)/Orlien, Vibeke (EDT)/Koubaa, Mohamed (EDT)

  • 価格 ¥32,224(本体¥29,295)
  • Academic Press(2017/09/21発売)
  • ポイント 7,300pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)
Sustainable Production Technology in Food
  • 洋書電子書籍
  • 電子書籍
  • ポイントキャンペーン

Sustainable Production Technology in Food  言語:ENG

Lorenzo, Jose M. (EDT)/Munekata, Paulo E.S. (EDT)/Barba PhD, Francisco J. (EDT)

  • 価格 ¥23,017(本体¥20,925)
  • Academic Press(2021/08/06発売)
  • ポイント 5,225pt (実際に付与されるポイントはご注文内容確認画面でご確認下さい)