Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Murugesan, Pramila (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,648(本体¥39,680)
  • Academic Press Inc(2024/11発売)
  • ポイント 1,980pt
  • 海外取次在庫
Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications
  • 洋書
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Yoha, K S (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥43,648(本体¥39,680)
  • Academic Press Inc(2024/10発売)
  • ポイント 1,980pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 1: Fundamentals of Food Processing Technology
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 1: Fundamentals of Food Processing Technology  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,272(本体¥35,702)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 1,785pt
  • 海外取次在庫
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 2: Advances in Nonthermal Processing Technologies
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 2: Advances in Nonthermal Processing Technologies  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,272(本体¥35,702)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 1,785pt
  • 海外取次在庫
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 3: ICT Applications and Future Trends in Food Processing
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 3: ICT Applications and Future Trends in Food Processing  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,272(本体¥35,702)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 1,785pt
  • 海外取次在庫
食品産業のための新興技術(全3巻)<br>Emerging Technologies for the Food Industry : 3-volume set
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品産業のための新興技術(全3巻)
Emerging Technologies for the Food Industry : 3-volume set
 言語:ENG

Anandharamakrishnan,, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥109,579(本体¥99,618)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 4,980pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C/ Moses, Jeyan Arthur/ Priyanka, S

  • Royal Society of Chemistry(2023/11発売)
  • ご注文いただけません
Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C/ Moses, Jeyan Arthur/ Priyanka, S

  • Royal Society of Chemistry(2023/11発売)
  • ご注文いただけません
食品の消化と吸収:食料品開発における役割<br>Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

食品の消化と吸収:食料品開発における役割
Food Digestion and Absorption : Its Role in Food Product Development
 Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C/ Moses, Jeyan Arthur/ Priyanka, S

  • ウェブストア価格 ¥51,286(本体¥46,624)
  • Royal Society of Chemistry(2023/11発売)
  • ポイント 2,330pt
  • 海外取次在庫