Foodservice Management Fundamentals
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥23,181(本体¥21,074)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/01発売)
  • ポイント 210pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Foodservice Management Fundamentals (STG)
  • 洋書

Foodservice Management Fundamentals (STG)  Paperback,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D./ McClusky, Kathleen Wachter

  • ウェブストア価格 ¥11,223(本体¥10,203)
  • John Wiley & Sons Inc(2013/03発売)
  • ポイント 102pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach
  • 洋書

Onsite Foodservice Management : A Best Practices Approach  Hardcover,  言語:ENG

Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥58,925(本体¥53,569)
  • John Wiley & Sons Inc(2003/01発売)
  • ポイント 535pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)
  • 洋書

Introduction to Management in the Hospitality Industry (10 STG)  Paperback,  言語:ENG

Barrows, Clayton W./ Powers, Tom/ Reynolds, Dennis, Ph.D.

  • ウェブストア価格 ¥13,269(本体¥12,063)
  • John Wiley & Sons Inc(2011/03発売)
  • ポイント 120pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)