Casca de banana como ingrediente funcional no pão
  • 洋書

Casca de banana como ingrediente funcional no pão  Paperback

Namir, Mohammad/ Magdy, Mariam/ El Saiedy, Soheir

  • ウェブストア価格 ¥17,675(本体¥16,069)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2024/09発売)
  • ポイント 160pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Banana Peel as a Functional Ingredient in Bread
  • 洋書

Banana Peel as a Functional Ingredient in Bread  Paperback

Namir, Mohammad/ Magdy, Mariam/ El Saiedy, Soheir

  • ウェブストア価格 ¥17,675(本体¥16,069)
  • LAP Lambert Academic Publishing(2024/08発売)
  • ポイント 160pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Impact Of Hydro-thermo Mechanical Process On Cactus Pear Peel Snacks (2014. 208 S. 220 mm)
  • 洋書

Impact Of Hydro-thermo Mechanical Process On Cactus Pear Peel Snacks (2014. 208 S. 220 mm)  Paperback

Namir, Mohammad/ Mounir, Sabah/ Allaf, Karim

  • ウェブストア価格 ¥17,787(本体¥16,170)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2014発売)
  • ポイント 161pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products (2013. 180 S. 220 mm)
  • 洋書

Innovative Utilization of Tomato Processing Wastes in Low Fat Products (2013. 180 S. 220 mm)  Paperback

Namir Al-Deen Mohammad Al-Nemr, Mohammad

  • ウェブストア価格 ¥17,787(本体¥16,170)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2013発売)
  • ポイント 161pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
POTATO PEEL APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY (2023. 192 S. 220 mm)
  • 洋書

POTATO PEEL APPLICATIONS IN FOOD INDUSTRY (2023. 192 S. 220 mm)  Paperback

Namir, Mohammad/Iskander, Ali/El Sahy, Kamal

  • ウェブストア価格 ¥19,765(本体¥17,969)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2023発売)
  • ポイント 179pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。