Rice Fortification : Technology, Machinery and Quality Assurance
  • 洋書
  • 予約
  • ポイントキャンペーン

Rice Fortification : Technology, Machinery and Quality Assurance  Hardcover,  言語:ENG

Mishra, Hari Niwas (EDT)/ Dalbhagat, Chandrakant Genu (EDT)/ Mandliya, Shubham (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥28,089(本体¥25,536)
  • CRC Press(2026/02発売)
  • ポイント 510pt
  • ご予約受付中。出版後の入荷・発送
Recent Advances in Ready-to-Eat Food Technology
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Recent Advances in Ready-to-Eat Food Technology  Hardcover,  言語:ENG

Niwas Mishra, Hari (EDT)/ Kumar, Pradyuman (EDT)/ Singh, Ajay (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥47,083(本体¥42,803)
  • CRC Press(2024/11発売)
  • ポイント 856pt
  • 海外取次在庫
Food Product and Process Innovation
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Food Product and Process Innovation  Hardcover,  言語:ENG

Mishra, Hari Niwas (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥69,113(本体¥62,830)
  • New India Publishing Agency(2020/10発売)
  • ポイント 1,256pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Functional Foods
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Functional Foods  Paperback,  言語:ENG

Mishra, Hari Niwas/ Kapur, Rajesh/ Deora, Naveent Singh

  • ウェブストア価格 ¥23,259(本体¥21,145)
  • New India Publishing Agency(2016/03発売)
  • ポイント 422pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Strawberry Enzyme Inactivation by HPP : Models & Contours (2012. 108 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Strawberry Enzyme Inactivation by HPP : Models & Contours (2012. 108 S. 220 mm)  Paperback

Chakraborty, Snehasis/ Mishra, Hari Niwas/ Knorr, Dietrich

  • ウェブストア価格 ¥12,401(本体¥11,274)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 224pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Gluten Free Bread : A technological approach (Aufl. 2012. 80 S. 220 mm)
  • 洋書
  • ポイントキャンペーン

Gluten Free Bread : A technological approach (Aufl. 2012. 80 S. 220 mm)  Paperback

Dwivedi, Madhuresh/Deora, Navneet Singh/Mishra, Hari Niwas

  • ウェブストア価格 ¥12,401(本体¥11,274)
  • LAP LAMBERT ACADEMIC PUBLISHING(2012発売)
  • ポイント 224pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。