キャンディーの科学<br>Candy Bites : The Science of Sweets (2014)
  • 洋書

キャンディーの科学
Candy Bites : The Science of Sweets (2014)
 Paperback,  言語:ENG

Hartel, Richard W./ Hartel, AnnaKate

  • ウェブストア価格 ¥7,340(本体¥6,673)
  • Copernicus Books(2014/03発売)
  • ポイント 66pt
  • 海外取次在庫
Food Bites : The Science of the Foods We Eat
  • 洋書

Food Bites : The Science of the Foods We Eat  Paperback,  言語:ENG

Hartel, Richard W./ Hartel, AnnaKate

  • ウェブストア価格 ¥7,340(本体¥6,673)
  • Copernicus Books(2013/05発売)
  • ポイント 66pt
  • 海外取次在庫
Food Bites : The Science of the Foods We Eat
  • 洋書

Food Bites : The Science of the Foods We Eat  Hardcover

Hartel, R. W./ Hartel, A.

  • Springer(2008/08発売)
  • ご注文いただけません
Careers in Food Science : From Undergraduate to Professional
  • 洋書
  • 電子版あり

Careers in Food Science : From Undergraduate to Professional  Paperback,  言語:ENG

Hartel, R. W. (EDT)/ Klawitter, C. P. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥15,884(本体¥14,440)
  • Springer(2008/07発売)
  • ポイント 144pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
アイスクリームの科学(第7版)<br>Ice Cream (7TH)
  • 洋書

アイスクリームの科学(第7版)
Ice Cream (7TH)
 Hardcover,  言語:ENG

Goff, H. D./ Hartel, R. W.

  • ウェブストア価格 ¥28,882(本体¥26,257)
  • Springer(2013/02発売)
  • ポイント 262pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品乳化剤とその応用(第2版)<br>Food Emulsifiers and Their Applications (2ND)
  • 洋書

食品乳化剤とその応用(第2版)
Food Emulsifiers and Their Applications (2ND)
 Hardcover,  言語:ENG

Hasenhuettl, G. L. (EDT)/ Hartel, R. W. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥31,466(本体¥28,606)
  • Springer(2008/04発売)
  • ポイント 286pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)