MELHORIA DA EFICIÊNCIA DO COMBUSTÍVEL ATRAVÉS DA UTILIZAÇÃO DE MOTOR A ACETILENO : Melhorar o desempenho do motor e reduzir as emissões com a integração do combustível acetileno (2025. 56 S. 220 mm)
  • 洋書

MELHORIA DA EFICIÊNCIA DO COMBUSTÍVEL ATRAVÉS DA UTILIZAÇÃO DE MOTOR A ACETILENO : Melhorar o desempenho do motor e reduzir as emissões com a integração do combustível acetileno (2025. 56 S. 220 mm)  Paperback

C., Anand/S. K., Narendranathan/K., Saravanan

  • ウェブストア価格 ¥10,860(本体¥9,873)
  • OMNISCRIPTUM; EDIÇÕES NOSSO CONHECIMENTO(2025/04発売)
  • ポイント 98pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Non-Thermal Technologies for the Food Industry : Advances and Regulations
  • 洋書

Non-Thermal Technologies for the Food Industry : Advances and Regulations  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Sinija, V. R. (EDT)/ Mahendran, R. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥17,590(本体¥15,991)
  • CRC Press(2025/07発売)
  • ポイント 159pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Nanotechnology for Sustainable Food Packaging
  • 洋書
  • 電子版あり

Nanotechnology for Sustainable Food Packaging  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan A. (EDT)/ Leena, M. Maria (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥35,509(本体¥32,281)
  • John Wiley & Sons Inc(2025/04発売)
  • ポイント 322pt
  • 海外取次在庫
Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques
  • 洋書
  • 電子版あり

Utilizing Microfluidics in the Food Industry : Applications and Techniques  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Murugesan, Pramila (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,395(本体¥37,632)
  • Academic Press Inc(2024/11発売)
  • ポイント 376pt
  • 海外取次在庫
Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

Conductive Hydro Drying of Foods : Principles and Applications  Paperback,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Arthur Moses, Jeyan (EDT)/ Yoha, K S (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥41,395(本体¥37,632)
  • Academic Press Inc(2024/10発売)
  • ポイント 376pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
ANALIZA ANALITYCZNA I NUMERYCZNA TERMOSYFONU : Ocena wydajnosci i charakterystyka termiczna termosyfonu: Badanie analityczne i numeryczne (2025. 60 S. 220 mm)
  • 洋書

ANALIZA ANALITYCZNA I NUMERYCZNA TERMOSYFONU : Ocena wydajnosci i charakterystyka termiczna termosyfonu: Badanie analityczne i numeryczne (2025. 60 S. 220 mm)  Paperback

P., Purushothaman/C., Anand

  • ウェブストア価格 ¥10,860(本体¥9,873)
  • WYDAWNICTWO NASZA WIEDZA(2025/07発売)
  • ポイント 98pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Crescimentos exofíticos da cavidade oral - Notas completas
  • 洋書

Crescimentos exofíticos da cavidade oral - Notas completas  Paperback

Haragannavar, Vanishri C./ Tegginamani, Anand S./ Raju, Shashidara

  • ウェブストア価格 ¥10,652(本体¥9,684)
  • Edicoes Nosso Conhecimento(2024/07発売)
  • ポイント 96pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 1: Fundamentals of Food Processing Technology
  • 洋書

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 1: Fundamentals of Food Processing Technology  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥37,244(本体¥33,859)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 338pt
  • 海外取次在庫
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 2: Advances in Nonthermal Processing Technologies
  • 洋書

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 2: Advances in Nonthermal Processing Technologies  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥37,244(本体¥33,859)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 338pt
  • 海外取次在庫
Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 3: ICT Applications and Future Trends in Food Processing
  • 洋書

Emerging Technologies for the Food Industry : Volume 3: ICT Applications and Future Trends in Food Processing  Hardcover,  言語:ENG

Anandharamakrishnan, C. (EDT)/ Moses, Jeyan Arthur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥37,244(本体¥33,859)
  • Apple Academic Press Inc.(2024/04発売)
  • ポイント 338pt
  • 海外取次在庫