Lentils : Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile
  • 洋書
  • 電子版あり

Lentils : Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile  Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Siddiq, Muhammad (EDT)/ Uebersax, Mark A. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥39,454(本体¥35,868)
  • John Wiley & Sons Inc(2023/08発売)
  • ポイント 358pt
  • 海外取次在庫
Advances in Food Rheology and Its Applications : Development in Food Rheology (2ND)
  • 洋書
  • 電子版あり

Advances in Food Rheology and Its Applications : Development in Food Rheology (2ND)  Paperback,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Basu, Santanu (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥67,267(本体¥61,152)
  • Woodhead Publishing(2022/09発売)
  • ポイント 611pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
バナナ・ハンドブック:生産・ポストハーベスト科学・加工技術・栄養<br>Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition
  • 洋書
  • 電子版あり

バナナ・ハンドブック:生産・ポストハーベスト科学・加工技術・栄養
Handbook of Banana Production, Postharvest Science, Processing Technology, and Nutrition
 Hardcover

Siddiq, Muhammad (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥42,600(本体¥38,728)
  • John Wiley & Sons Inc(2020/08発売)
  • ポイント 387pt
  • 海外取次在庫
Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials
  • 洋書
  • 電子版あり

Glass Transition and Phase Transitions in Food and Biological Materials  Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥46,558(本体¥42,326)
  • Wiley-Blackwell(2017/04発売)
  • ポイント 423pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Novel Food Processing : Effects on Rheological and Functional Properties (Electro-technologies for Food Processing Series)
  • 洋書

Novel Food Processing : Effects on Rheological and Functional Properties (Electro-technologies for Food Processing Series)  Paperback,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Ramaswamy, Hosahalli S. (EDT)/ Kasapis, Stefan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥20,695(本体¥18,814)
  • CRC Press(2017/06発売)
  • ポイント 188pt
  • 海外取次在庫
食品流動性とその応用の最前線<br>Advances in Food Rheology and Its Applications
  • 洋書
  • 電子版あり

食品流動性とその応用の最前線
Advances in Food Rheology and Its Applications
 Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim(EDT)/ Basu, Santanu(EDT)

  • ウェブストア価格 ¥62,092(本体¥56,448)
  • Woodhead Publishing(2016/09発売)
  • ポイント 564pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites : Chemistry, Processing, and Applications
  • 洋書

Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites : Chemistry, Processing, and Applications  Paperback,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Imam, Syed H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥26,906(本体¥24,460)
  • CRC Press(2016/10発売)
  • ポイント 244pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
食品加工設計ハンドブック(全2巻)<br>Handbook of Food Process Design
  • 洋書
  • 電子版あり

食品加工設計ハンドブック(全2巻)
Handbook of Food Process Design
 Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim, Ph.D. (EDT)/ Rahman, Mohammad Shafiur (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥132,453(本体¥120,412)
  • Wiley-Blackwell(2012/05発売)
  • ポイント 1,204pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites : Chemistry, Processing, and Applications
  • 洋書

Starch-Based Polymeric Materials and Nanocomposites : Chemistry, Processing, and Applications  Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Tiwari, Brijesh K. (EDT)/ Imam, Syed H. (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥72,441(本体¥65,856)
  • CRC Press Inc(2012/04発売)
  • ポイント 658pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)
Novel Food Processing : Effects on Rheological and Functional Properties (Electro-technologies for Food Processing Series)
  • 洋書

Novel Food Processing : Effects on Rheological and Functional Properties (Electro-technologies for Food Processing Series)  Hardcover,  言語:ENG

Ahmed, Jasim (EDT)/ Ramaswamy, Hosahalli S. (EDT)/ Kasapis, Stefan (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥62,092(本体¥56,448)
  • CRC Press Inc(2009/12発売)
  • ポイント 564pt
  • 海外取次在庫