環境にやさしい食品加工技術<br>Green Food Processing Techniques : Preservation, Transformation and Extraction
  • 洋書
  • 電子版あり

環境にやさしい食品加工技術
Green Food Processing Techniques : Preservation, Transformation and Extraction
 Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥42,803(本体¥38,912)
  • Academic Press Inc(2019/07発売)
  • ポイント 389pt
  • 海外取次在庫
ECO-EXTRACTION DU VEGETAL - PROCEDES INNOVANTS ET SOLVANTS ALTERNATIFS (TECHNIQUE ET IN)
  • 洋書

ECO-EXTRACTION DU VEGETAL - PROCEDES INNOVANTS ET SOLVANTS ALTERNATIFS (TECHNIQUE ET IN)  Paperback

CHEMAT FARID

  • ウェブストア価格 ¥19,059(本体¥17,327)
  • DUNOD(2015/11発売)
  • ポイント 173pt
  • お取り寄せ
Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products
  • 洋書
  • 電子版あり

Design and Optimization of Innovative Food Processing Techniques Assisted by Ultrasound : Developing Healthier and Sustainable Food Products  Paperback,  言語:ENG

Barba, Francisco J. (EDT)/ Cravotto, Giancarlo (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥32,102(本体¥29,184)
  • Academic Press Inc(2020/11発売)
  • ポイント 291pt
  • 海外取次在庫
Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice (Food Engineering Series) (2013)
  • 洋書

Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds : Theory and Practice (Food Engineering Series) (2013)  Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Cravotto, Giancarlo (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥25,679(本体¥23,345)
  • Springer-Verlag New York Inc.(2015/01発売)
  • ポイント 233pt
  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
Plant Based 'Green Chemistry 2.0' : Moving from Evolutionary to Revolutionary (Green Chemistry and Sustainable Technology)
  • 洋書
  • 電子版あり

Plant Based 'Green Chemistry 2.0' : Moving from Evolutionary to Revolutionary (Green Chemistry and Sustainable Technology)  Hardcover,  言語:ENG

Li, Ying (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥38,519(本体¥35,018)
  • Springer Verlag, Singapore(2019/07発売)
  • ポイント 350pt
  • 海外取次在庫
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)  Paperback,  言語:ENG

Lebovka, Nikolai (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥18,188(本体¥16,535)
  • CRC Press(2016/11発売)
  • ポイント 165pt
  • 海外取次在庫
天然物抽出の環境への影響を緩和する手法:理論と実践<br>Green Extraction of Natural Products : Theory and Practice (1. Auflage. 2015. XVIII, 364 S. 10 Farbabb. 244 mm)
  • 洋書
  • 電子版あり

天然物抽出の環境への影響を緩和する手法:理論と実践
Green Extraction of Natural Products : Theory and Practice (1. Auflage. 2015. XVIII, 364 S. 10 Farbabb. 244 mm)
 Hardcover

Herausgegeben von Chemat, Farid/ Strube, Jochen

  • ウェブストア価格 ¥43,016(本体¥39,106)
  • WILEY-VCH(2015発売)
  • ポイント 391pt
  • 海外取次在庫
Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)
  • 洋書

Enhancing Extraction Processes in the Food Industry (Contemporary Food Engineering)  Hardcover,  言語:ENG

Lebovka, Nikolai (EDT)/ Vorobiev, Eugene (EDT)/ Chemat, Farid (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥44,942(本体¥40,857)
  • CRC Press Inc(2011/09発売)
  • ポイント 408pt
  • 海外取次在庫
Alternative Solvents for Natural Products Extraction (Green Chemistry and Sustainable Technology)
  • 洋書

Alternative Solvents for Natural Products Extraction (Green Chemistry and Sustainable Technology)  Paperback,  言語:ENG

Chemat, Farid (EDT)/ Vian, Maryline Abert (EDT)

  • ウェブストア価格 ¥11,767(本体¥10,698)
  • Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. K(2016/08発売)
  • ポイント 106pt
  • 海外からお取り寄せ(通常6~9週間)