Kulinarya, a Guidebook to Philippine Cuisine

個数:

Kulinarya, a Guidebook to Philippine Cuisine

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 240 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9789712728723
  • DDC分類 641.59599

Full Description

Learn to cook the best dishes The Philippines has to offer from some of it's best chefs with this comprehensive Filipino cookbook!

Kulinarya: A Guidebook to Philippine Cuisine, Expanded Second Edition, is the continuation of a movement to inspire homemakers, cooks, students, purveyors, retailers, and restaurants of all types to bring Filipino cuisine to the highest level of excellence in preparation and presentation for the world to appreciate. Authors and noted Filipino Chefs Glenda Barretto, Conrad Calalang, Margarita Fores, Myrna Segismundo, Jessie Seincioco, and Claude Tayag have succeeded in capturing the feel and essence of traditional Filipino cuisine through the Guidebook, which has become a staple of Filipino kitchens.

Filipino recipes include:

Beef Steak with Onions
Deep-Fried Pork Belly
Stuffed Crab Steamed in Banana Leaves
Stewed Pork and Chicken in White Vinegar
Rice Noodle Saute'
Grilled Fish
White coconut Custard
And many more!

This expanded second edition, with a more carefully-thought-out selection of recipes from classical and regional dishes, now with brilliant new photographs and, most of all, notes and tips from some of the best-kept culinary secrets. It is a must have for the experienced or new cook, a lover of Filipino food, or even someone who has never tried it before.

最近チェックした商品