The Home Baking Book : Timeless Recipes for Artisanal Treats

個数:

The Home Baking Book : Timeless Recipes for Artisanal Treats

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 272 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9789464941524
  • DDC分類 641.815

Full Description

In more than 150 varied recipes, master baker Stefan Elias guides both beginners and experienced bakers to a feast of delicious pastries, breads, cakes, pies, etc. With quiches and pizza tartlets, among others, the salty kitchen is also part of the mix. Thanks to the vegan recipes, everyone at the table can join in.

Historian Greet Draye (Centre for Agrarian History) brings the entire baker's culture to life through the recipes with all sorts of anecdotal stories.

Contents

FOREWORD, 9
Stefan Elias
BLOCH, 11
INTRODUCTION, 13
Greet Draye
THE GOLDEN RULES
OF BAKING, 20
PASTRY BASICS, 24
GLOSSARY, 32
KITCHEN
ESSENTIALS, 34
MORNING ROLLS
AND BUNS, 37
- SAVOURY TOPPINGS FOR MORNING
OR LUNCHTIME BAGELS, 40
- BOERKES PLAIN, WITH NUTS, SULTANAS,
OR CURRANTS (VEGAN), 42
- CRISPY SEEDED OVEN BAGELS (VEGAN), 44
- SOFT ROLLS WITH SUNFLOWER SEEDS
AND OMEGA 3 SEED MIX, 46
- PICCOLOS AND BARM CAKES (VEGAN), 48
- SWEET KADETJES (BUNS), 51
SWEET BREAKFAST, 53
- BOULES ALSACIENNES, 54
- CREAM AND CHOCOLATE RONDELETTE, 56
- ALMOND CROISSANT, 57
- GALETTES, 58
- CHERRY CROISSANT, 61
- CHOCOLATE POCHE, 62
- SESAME AND CHOCOLATE VIENNOISE, 64
- ROUND SUISSE WITH RAISINS, 66
- STREUSEL BRIOCHE, 68
- BOURBON VANILLA BRIOCHE, 69
- MARITOZZO, 70
- SUGAR KNOT, 72
- FILLED MASTEL, 76
- CREAM BRIOCHE, 78
- CRUFFINS (VEGAN), 80
- NOISETTE, 83
- SUGAR BOLUS, 84
- BRIOCHE À TÊTE, 86
BREAD AND BUTTER, 89
- BOULDOUK BRIOCHE, 92
- WHOLEMEAL FRUIT AND HAZELNUT
LOAF (VEGAN), 94
- VANILLA BOULOT PERLÉ, 96
- SESAME SANDWICH LOAF (VEGAN), 98
- TEAR (AND SHARE) SANDWICH LOAF, 100
- BRIOCHE LOAF WITH CHOCOLATE, 102
- RUSTIC PAIN DE CAMPAGNE/COUNTRY LOAF (VEGAN), 104
- BRIOCHE DE NANTERRE WITH RAISINS, 107
- GALETTE BRIOCHÉE, 108
- SOFT NUT BRETZEL (VEGAN), 111
- COUQUE CHIFFON, 112
- SEMOLINA FALUCHE (VEGAN), 114
- BABKALLAH, 116
- PAGNON AMANDE, 118
ON THE CAKE STAND, 121
- PARIS BREST, 122
- PEAR TARTE TATIN, 125
- CHOCOLATE AND DARK CHERRY CAKE, 126
- GRANDMOTHER'S FLAN CAKE, 128
- SOUTHERN MINI FLAN CAKES, 133
- GOURMAND FLAN CAKE, 134
- SUMMER FRUIT CAKE, 136
- CHEESECAKE, 138
- WALNUT CHAGALL, 140
- LUXEMBOURGOISE, 142
- PEAR CHARLOTTE CAKE, 144
- CARAMEL CHOCOLATE FUDGE CAKE, 146
- ÉCLAIR PARISIEN, 149
- TEA PIE WITH A SWEET FRUIT FILLING, 150
- CITRONELLA, 152
- CHOUQUETTE, 154
- TARTELETTE MAISON, 157
- NUT TARTLET, 158
- THE TASTIEST CARROT CAKE, 160
- BUDINI DI RISO, 162
DELICIOUS FRUIT PIES, 165
- APPLE PIE ALSACIENNE, 167
- CHERRY PIE (VEGAN), 168
- OLD-FASHIONED APPLE PIE, 170
- PLUM PIE (VEGAN), 171
- GOOSEBERRY PIE (VEGAN), 171
- BLUEBERRY PIE WITH AN OAT FLAKE CRUMBLE TOPPING (VEGAN), 172
- RHUBARB PIE (VEGAN), 175
- FOREST FRUIT PIE (VEGAN), 176
- APRICOT PIE (VEGAN), 179
- PANANE PIE, 180
WAFFLE FEST, 185
- HEART-SHAPED WAFFLES, 186
- MINI VANILLA OR CHOCOLATE BUTTER WAFFLES, 192
- CHOCOLATE-DIPPED LIÈGE WAFFLES, 195
- FLUFFY WAFFLES FOR STORING, 196
IN THE BISCUIT TIN, 199
- LONG BUTTER SHORTBREAD BISCUITS (BOTERTONGEN), 200
- COCONUT MACARONS, 203
- ALMOND HEARTS, 204
- CHERRY MARGUERITE, 205
- FLEMISH SPECULOOS, 207
- SPECULOOS BISCUITS (VEGAN), 207
- SMALL SHORTBREAD COOKIES
(VEGAN), 208
- SWEET AND CRISPY BISCUITS, 209
- ACORNS, 210
- RICCIARELLI, 212
- MARQUISETTES, 213
- BELGIAN TRUFFLES, 214
- VANILLA PAIN À LA GRECQUE, 217
A CAKE FIT FOR A KING, 219
- LEMON BUNDT CAKE WITH LEMON FROSTING, 220
- POPPY SEED AND WHITE CHOCOLATE GANACHE BUNDT CAKE, 222
- PECAN AND MILK CHOCOLATE GANACHE BUNDT CAKE, 224
- BANANA AND WALNUT BUNDT CAKE, 227
- RASPBERRY AND CRUMBLE BUNDT
CAKE, 228
- MILK CHOCOLATE AND SPECULOOS CRUMBLE MARBLE BUNDT CAKE, 230
- CHOCOLATE BUNDT CAKE, 232
- ALMOND BUNDT CAKE, 235
REGAL CAKES, 237
- PEAR AND BRÉSILIENNE CAKE ROYALE, 238
- APPLE AND STREUSEL CAKE ROYALE, 240
- APRICOT CAKE ROYALE, 241
- BLACKBERRY CAKE ROYALE, 242
- FIG AND CRUMBLE CAKE ROYALE, 244
- RASPBERRY CAKE ROYALE, 245
- REDCURRANT CAKE ROYALE, 246
- FOREST FRUIT CAKE ROYALE, 246
DELICIOUS SAVOURY BAKES, 249
- SAVOURY FLATBREAD, 250
- PIZZA TARTELETTE, 256
- CHAUSSON, 262
- BRIOCHE PISSALADIÈRE, 265
- GARNISHED QUICHE (QUICHE GARNIE), 266