The Coordination Chemistry of Amino Acids : Diss. (2015. 146 p. 21 cm)

個数:

The Coordination Chemistry of Amino Acids : Diss. (2015. 146 p. 21 cm)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版
  • 商品コード 9783958860612

Description


(Text)
Amino acids are simple organic molecules that are readily available due to their importance in a plethora of research fields. They are a cornerstone for life as we know it and, hence, attracted many scientists to perform research in the context of biology, chemistry, physics and medicine. As their name implies, amino acids feature at least one amino group close to a carboxylic acid connected by hydrocarbon chains. Therefore, they may react as base or acid and are generally quite polar. Glycine is the simplest amino acid, only connecting the amino group and carboxylic acid by one CH2 unit. However, an infinite number of different amino acids is conceivable. Although it is assumed that over 500 amino acids occur in nature, most proteins and living cells are built from only 20 different, essential amino acids.

最近チェックした商品