Measurement of Caffeine in Coffee Beans by UV-Vis Spectroscopy : Theoretical and Experimental Approach (2010. 56 S. 220 mm)

個数:

Measurement of Caffeine in Coffee Beans by UV-Vis Spectroscopy : Theoretical and Experimental Approach (2010. 56 S. 220 mm)

  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
  • ≪洋書のご注文について≫ 「海外取次在庫あり」「国内在庫僅少」および「国内仕入れ先からお取り寄せいたします」表示の商品でもクリスマス前(12/20~12/25)および年末年始までにお届けできないことがございます。あらかじめご了承ください。

  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版
  • 商品コード 9783843383677

Description


(Text)
The book deals with the origin, species and varieties of coffee plants. The economic and health contribution of coffee, the contents of caffeine in coffee beans, methods of decaffeination caffeine in coffee beans and the various techniques developed for analyzed caffeine in coffee beans were reviewed. Moreover, in order to study optical transition properties and methods of analyze the caffeine contents in coffee beans using UV-Vis spectrophotometer the mathematical derivation how light interact with matter were discussed by classical and semi classical approach. Finally procedures for measuring caffeine in coffee beans using UV-Vis spectroscopy were presented.
(Author portrait)
The author has published two books and several papers on peer-reviewed journals related to spectroscopy of major biochemical compounds in coffee beans and has long teaching experiences. Currently he is Lecturer and Director of Knowledgeand Technology Interchange unit service at Adama University.

最近チェックした商品