EVALUATION OF A VACUUM FRYER FOR JACKFRUIT AND BANANA CHIPS : machine performance evaluation (2010. 80 S. 220 mm)

個数:

EVALUATION OF A VACUUM FRYER FOR JACKFRUIT AND BANANA CHIPS : machine performance evaluation (2010. 80 S. 220 mm)

  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。

  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
  • ≪洋書のご注文について≫ 「海外取次在庫あり」「国内在庫僅少」および「国内仕入れ先からお取り寄せいたします」表示の商品でもクリスマス前(12/20~12/25)および年末年始までにお届けできないことがございます。あらかじめご了承ください。

  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 80 p.
  • 商品コード 9783838307664

Description


(Text)
The overall objective of the research was to evaluate the performance of the vacuum fryer developed by the Center for Agricultural Machinery Development in Indonesia. The specific research objectives were to evaluate the effect of frying condition including pretreatment of raw material, frying temperature and frying pressure on product quality (percentage of oil content, percentage of sugar content, color, and crispness); to assess performance of vacuum fryer; and to assess economic feasibility of vacuum fryer.Recommendation for frying condition to produce the best jackfruit chips was blanching in 80oC for 10 minutes and then soaking in 0.5% CaCl2 solution for 30 minutes, and then frying at 75oC and 650 mmHg. Recommendation for frying condition to produce the best banana chips was soaking in 0.5% CaCl2 solution for 30 minutes, and then frying at 75oC and 650 mmHg.
(Author portrait)
Uning Budiharti, M.Eng : Studied Agricultural Engineering at School of Environment, Resources and Development, Asian Instituteof Technology. Reseacher at Indonesian Ministry Of Agriculture.