Sustainable Agriculture Reviews 60 : Microbial Processes in Agriculture (Sustainable Agriculture Reviews 60) (2023. 2024. xv, 458 S. XV, 458 p. 1 illus. 235 mm)

個数:

Sustainable Agriculture Reviews 60 : Microbial Processes in Agriculture (Sustainable Agriculture Reviews 60) (2023. 2024. xv, 458 S. XV, 458 p. 1 illus. 235 mm)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版
  • 商品コード 9783031241833

Full Description

In the context of rising adverse effects of climate change on agriculture, there is a need for advanced methods and practices to manage soils for production of food and energy. This book presents the latest advances in microbial processes that control plant growth, with focus on genomic tools, microbial interactions with the plant and soils habitats, mobilization of plant nutrients, agricultural waste management, biodegradation, bioremediation, carbon sequestration, land reclamation, plant growth promotion, suppression of plant pathogens, induced systemic resistance and tolerance against biotic and abiotic stresses.

Contents

Chapter 1 The perpetual battle of bacteria and phages.- Chapter 2 Orchestration of the plant microbiome for enhanced agriculture.- Chapter 3 Plant growth promoting rhizobacteria to mitigate  biotic and abiotic stress in plants.- Chapter 4 Ecology and mechanisms of plant growth promoting rhizobacteria.-Chapter 5 Diversity and evolution of nitrogen fixing bacteria.- Chapter 6 Encapsulation of biofertilizers, biopesticides and biocontrol agents.- Chapter 7 Induced systematic resistance and plant immunity.- Chapter 8 Microbial elicitors for priming plant defense mechanisms.- Chapter 9 Microbial mitigation of abiotic stress in crops.- Chapter 10 Microbial alleviation of abiotic and biotic stresses in rice.- Chapter 11 Nutritional biofortification of crops by microbes.- Chapter 12 Microbial rejuvenation of soils for sustainable agriculture.- Chapter 13 Microbial remediation of agricultural residues.- Chapter 14 The biotechnological story of microbial genes from soil to transgenic plants.- Chapter 15 Microbial biosurfactants in the green agricultural technology.- Chapter 16 Role of microbes in the synthesis of industrial products from lignocellulosic materials.