Microbiology of Ethanol Fermentation in Sugarcane Biofuels : Fundamentals, Advances, and Perspectives

個数:

Microbiology of Ethanol Fermentation in Sugarcane Biofuels : Fundamentals, Advances, and Perspectives

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 124 p.
  • 商品コード 9783031122910

Full Description

This book discusses the microbiology of fermentation for the production of bioethanol from sugarcane. Coverage includes how selected yeasts improve ethanol yield and productivity concerning recent advances at genomic, transcriptomic, and proteomic levels, how microorganisms (bacteria and yeasts) interact with each other in fermentation vats, and the application of microbiological monitoring methods with safety and precision. Special attention is given to antimicrobial strategies used to decrease contamination. The book is aimed at professionals working in the bioethanol industry, as well as students and researchers studying biological and biotechnological aspects of applied matters such as industrial microbiology and industrial fermentations.

The English translation of this book from its Portuguese original manuscript was done with the help of artificial intelligence (machine translation by the service provider DeepL.com). A subsequent human revision of the content was done bythe author.

Covers common microbiological monitoring techniques;
Reviews selected yeasts used in the bioethanol industry;
Examines the role of bacteria and native yeasts in ethanolic fermentation and methods to control their growth.

Contents

Ethanolic Fermentation in Brazil: Characteristics and Peculiarities.- The Use of Selected Yeast Strains in Ethanolic Fermentation.- The Native Yeasts and Their Role in Ethanolic Fermentation.- The Bacteria and the Ethanolic Fermentation.- Methods of Identification and Characterization of Yeasts From Ethanolic Fermentation.- Microbiological Techniques and Methods of Monitoring Ethanolic Fermentation.

最近チェックした商品