La Mesa Mexicana : The Food of Mexico

個数:

La Mesa Mexicana : The Food of Mexico

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 336 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781923239425

Full Description

The ultimate compendium of regional Mexican cuisine.

La Mesa Mexicana is the follow-up cookbook to CDMX and Comida Mexicana by Rosa Cienfuegos and features more than 120 recipes that showcase the diversity, breadth and influence of Mexican ingredients and cuisine on the global stage.

La Mesa Mexicana begins in the north of Mexico with the original recipes for Chile con queso, Carne asada and traditional Tacos de pescad. Rosa then takes us to the central heart where we discover 'drowned' Tortas, local Goat tacos, and unique desserts like Ixtete and Uvate, before ending in the south where we learn the secrets to a classic mole negro, tlayudas and more.

Filled with stunning food and location photography, and stories from each of the regions that explore the history, ingredients, and cultures of this breathtaking country, La Mesa Mexicana is an ode to one of the oldest cuisines in the world; a celebration of the globally recognised and lesser-known indigenous recipes that have been passed down through the generations.

最近チェックした商品