Cookery School: Meat

個数:

Cookery School: Meat

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 208 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781847739995
  • DDC分類 641.66

Full Description

This is an indispensable guide to preparing meat, from sourcing and seasoning to boning and carving, with over 50 delicious recipes. If you have ever found yourself in a butchers' shop feeling overwhelmed at the variety of cuts of meat, then this is the book for you. Cooking meat doesn't have to be difficult if you are well prepared and have a few essential techniques mastered. The book begins with a detailed look at the various cuts of meat available with invaluable advice on sourcing and choosing ingredients. A comprehensive techniques section follows covering essential skills such as slicing, carving and de-boning and seasoning. Once the basics have been mastered, choose from 50 mouthwatering yet simple recipes, each clearly explained with step-by-step photography and text. "Cookery School: Meat" is a must-read for anyone looking to improve their skills in the kitchen and understand more about where the food we eat comes from.

最近チェックした商品