1000 Indian, Chinese, Thai & Asian Recipes

個数:

1000 Indian, Chinese, Thai & Asian Recipes

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 512 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781846813894
  • DDC分類 641.595

Full Description


This book presents all the best-loved dishes, from irresistible appetizers and sizzling hot curries to superb stir-fries, sambals and desserts. You can create authentic Asian food at home with easy-to-follow recipes and more than 1000 fabulous photographs. You can prepare Indian, Chinese and Southeast Asian dishes at home with this fabulous collection of 1000 authentic recipes. You can try appetizers such as Crab Spring Rolls, Lamb Satay or Pork on Lemon Grass Sticks, and follow with a main course of delicate Coconut Chicken Curry, Steamed Sea Bass with Ginger or a spicy selection of curries or stir-fried dishes. Accompaniments and desserts include Steamed Sticky Rice, Mint & Coconut Chutney, Spiced Naan, Papayas in Jasmine Flower Syrup and Green Tea Ice Cream. Spicy sauces and heavenly aromas - these elements and many more have made the cuisines of India, China and Southeast Asia so popular around the world. While most of us rely on our local Asian eateries, this book brings together 1000 dishes that cooks can create in their own kitchen.Included are appetizers and soups, curries, stir-fries, biryani and pilau dishes, noodles, breads and desserts, from classics to lesser-known regional specialities. Make your own Vegetable Samosas or get the tastebuds tingling with appetizers such as fragrant Mussels & Clams with Lemon Grass & Coconut Cream. Part of the joy of Asian food is in the preparation: pounding the spices, selecting the fresh produce, and smelling the tempting aroma of the cooking food. With this book, cooks and their guests can taste the very best of Indian, Chinese and South-east Asian cuisine at home.

最近チェックした商品