French Country Cooking -- Hardback

個数:

French Country Cooking -- Hardback

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版
  • 商品コード 9781844009268

Full Description


From Brittany and Normandy in the north, via the Loire, Burgundy and the Auvergne to the Pyrenees and Provence in the south, the cooking of regional France is justly renowned for the quality of its ingredients, the delicious dishes created from them and the infinite variety of local wines to accompany them. This classic collection of heritage recipes represents the best of French home cooking as passed down through generations of food-loving families. Inspired by their mother, who passed on the secrets of her native Normandy cuisine, the book has been put together by Michel and Albert Roux, founders of The Waterside Inn and Le Gavroche. Divided into twelve regional chapters, each introduction gives an overview of the region and its culinary traditions. A dozen typical recipes follow and each chapter concludes with a list of ingredients indigenous to that area. The result is a superb collection of over 150 recipes as diverse and interesting as the regions and gastronomic backgrounds from which they came.

最近チェックした商品