レストランのグローバル・ヒストリー<br>Dining Out : A Global History of Restaurants

個数:

レストランのグローバル・ヒストリー
Dining Out : A Global History of Restaurants

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 248 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781789140576
  • DDC分類 647.95

Full Description

A global history of restaurants beyond white tablecloths and maître d's, this book presents restaurants as both businesses and as venues for a range of human experiences. From banquets in tenth-century China to the medicinal roots of French restaurants, the origins of restaurants are not singular - nor is the history this book tells. This book highlights stories across time and place, including how Chifa restaurants emerged from the migration of Chinese workers and their marriage to Peruvian businesswomen in nineteenth century Peru; how Alexander Soyer transformed kitchen chemistry by popularizing the gas stove, predating the pyrotechnics of molecular gastronomy by a century; and how Harvey Girls dispelled the ill repute of waiting tables, making rich lives for themselves across the American West. An informed and entertaining history that takes readers from the world's first restaurants in Kaifeng to the latest high-end dining experiences.

最近チェックした商品