500 Chicken Recipes

個数:

500 Chicken Recipes

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 256 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781781460191
  • DDC分類 641.665

Full Description


This book offers delectable poultry and game dishes from soups and salads to roasts, pies, stir-fries, casseroles and curries, with 500 photographs. Split into six chapters, this wonderful chicken cookbook contains a wide variety of soups and appetizers, midweek meals, roasts, casseroles and pies, as well as special occasion, low-fat, and hot and spicy dishes. It is an inspiring range of recipes offers even the most demanding of cooks and dinner party-givers an endless supply of very special ideas. It shows you how to cook chicken, turkey and game in both traditional and innovative ways, with recipes such as Thai-style Chicken Soup, Chicken & Mushroom Terrine, Buffalo-style Chicken Wings, Turkey Meatloaf, Stir-fried Crispy Duck, and Honey Roast Chicken. It is extremely easy to follow, with step-by-step instructions to guarantee results and over 500 photographs to show how every finished recipe should look. You can enjoy the versatility of chicken, turkey and game in this ultimate collection of delicious recipes. Illustrated throughout with inspiring photographs, and presented in an easy-to-follow format, this book makes it easy to create delectable dishes.There are recipes from all over the world, with something for every occasion. Try Traditional Roast Chicken, Baked Poussins, Roast Goose with Apples, Coq Au Vin, Chicken en Croute, Chicken Satay with Peanut Sauce, Chicken Tikka Masala or Barbecued jerk Chicken. A guide to techniques includes how to joint, spatchcock, stuff or carve a chicken, as well as braising and casseroling. There are also simple recipes for chicken stock and gravy, making this the only guide to cooking poultry you will ever need.

最近チェックした商品