Everything is Indian : Authentic flavours, easy modern recipes

個数:
  • ポイントキャンペーン

Everything is Indian : Authentic flavours, easy modern recipes

  • ウェブストア価格 ¥5,284(本体¥4,804)
  • Murdoch Books(2025/03発売)
  • 外貨定価 US$ 30.00
  • ゴールデンウィーク ポイント2倍キャンペーン対象商品(5/6まで)
  • ポイント 96pt
  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • ウェブストア価格 ¥5,370(本体¥4,882)
  • Murdoch Books(2025/03発売)
  • 外貨定価 UK£ 22.00
  • ゴールデンウィーク ポイント2倍キャンペーン対象商品(5/6まで)
  • ポイント 96pt
  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 240 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781761500343
  • DDC分類 641.5954

Full Description

Indian flavours have finally entered weeknight rotation.

We all love the flavours of Indian food, but why aren't they as common in our cooking as soy sauce and tomato paste?

Welcome to Everything is Indian, a joyous and delicious journey where Justin Narayan invites you to take his family recipes and do what you want with them. There are no rules, as long as it tastes great.

Drawing on his Fijian-Indian heritage and his multicultural upbringing, Justin shares over 90 recipes that are familiar, exciting and above all easy.

We're talking roast potatoes taken to the next level with masala flavours, MasterChef-certified chicken curry tacos, the best pizza you could ever make at home and an insane cardamom-hit caramel slice.

Leftover chicken curry now belongs on the best pizza recipe you could ever make at home, and your scrambled eggs is about to meet chilli and masala.

Recipes include how-tos and time-saving hacks so you can get the maximum deliciousness out of your time in the kitchen.

In a gorgeous hardback package with fun, lively photography and a modern accessible feel.

It's the authentic flavours we crave, given new life. Think of it as a rebrand - but this time, it's from someone on the inside.

Contents

Part 1:
The Family House
How To Curry
-Breakout: Dhal Bhaat
-Breakout: I Am Curry

Part 2:
Everything That Made Me Cook
-Breakout: Cooking Steak at 13: From Non-Stick to Cast Iron
-Breakout: How to Cook the Perfect Chicken

Part 3:
Are We All The Same? Can You Cook Everything? Can I Cook Everything?
-Breakout: The Holy Trinity of Chicken
-Breakout: Desserts: Don't Overcomplicate Things
Condiments

最近チェックした商品