In Good Taste : What Shapes What We Eat and Drink - and Why It Matters

個数:
  • 予約

In Good Taste : What Shapes What We Eat and Drink - and Why It Matters

  • 現在予約受付中です。出版後の入荷・発送となります。
    重要:表示されている発売日は予定となり、発売が延期、中止、生産限定品で商品確保ができないなどの理由により、ご注文をお取消しさせていただく場合がございます。予めご了承ください。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 248 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781738479535

Full Description

It's never been a better time to be a food lover. We binge Bake Off, follow foodie influencers, queue for trending hotspots and scroll endlessly for ideas on what to cook next. But for all this appetite, how much do we really know about what goes on behind the scenes with our food? And what can we really do to change things? 

That's where this handbook comes in. In Good Taste is a guide to the issues shaping our edible world today. It's not exhaustive and it's not meant to be preachy. It's a starting point to help us see the bigger picture and find our place in it. Starting with a bird's eye view of how the food system works (and why it urgently needs transforming), the book then covers: 

• The players: Who holds the power, makes decisions and to what extent, and what food policy means for our everyday lives. 

• The people: How global trade and colonisation created inequality and continue to shape what we eat - and who gets left behind. 

• The planet: How we got here - and what's at stake for the environment and the climate. 

• Positive, practical change: Tangible ways food lovers can make an impact with what's on our plates and beyond. If enough of us take an interest, we become powerful ingredients in making a difference in what really matters in food and drink today.

最近チェックした商品