Jang : The Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang)

個数:

Jang : The Soul of Korean Cooking (More than 60 Recipes Featuring Gochujang, Doenjang, and Ganjang)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 216 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781648291869
  • DDC分類 641.59519

Full Description

In the first book on the subject in English, South Korea's best chef shows readers how to cook with jangs-the sauces that are the essential building blocks of all Korean cuisine. In the 60 home-cook-friendly dishes, he demystifies jangs while showing how they can be used to make both Korean and Western dishes more delicious.

Like butter in French cooking or olive oil in Italian, jangs are the soul of Korean cuisine. These umami sauces are found in every meal, from soups and stews, to salads, marinades, and even desserts, adding depth and complexity to every dish. The foundation of the three main jangs- gochujang, doenjang, or ganjang-is simple. Soybeans, water, and salt are dried, aged, and fermented in earthenware pots, extracting flavor from their environment and slowly blossoming into intensely flavored jangs. Few understand these ingredients better than chef Mingoo Kang, who has dedicated his Seoul restaurant to the exploration of jangs. In his first cookbook, Kang expertly weaves jangs' history and methods into 60 accessible recipes to bring the sauces to life. Dishes like Fish Dumplings and Gang-Doenjang Bibimbap showcase the sauces' traditional Korean roots, while Western-inspired recipes like Doenjang Crème Brulee and Ssamjang Cacio e Pepe reinvent favorite meals. Through artisan profiles, sidebars, and step-by-step photographs, Jang uncovers one the culinary world's best-hidden secrets.

最近チェックした商品