Engineering Agriculture at Texas A&M : The First Hundred Years (Agrilife Research and Extension Service Series)

個数:

Engineering Agriculture at Texas A&M : The First Hundred Years (Agrilife Research and Extension Service Series)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 240 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781623492892
  • DDC分類 378.764242

Full Description

The abundance of agricultural production enjoyed in the United States is the result of a federal-state partnership that relies on land grant universities to respond to the needs of society through research, invention, problem-solving, outreach, and applied science and engineering.

The Biological and Agricultural Engineering Department at Texas A&M University, established in 1915, has been an important part of that effort. Over the hundred years of its existence, it has successfully tackled the challenges of mechanization, electrification, irrigation, harvest, transport, and more to the benefit of agriculture in Texas, the United States, and the world.

In this book, historian Henry Dethloff and current department chair Stephen Searcy explore the history of the department—its people, its activity, its growth—and project the department's future for its second century, when its primary task will be to sustainably help meet the needs of a predicted 9.6 billion Earth residents and to recognize that societal food concerns are focused more and more on sustainable production and human health.

最近チェックした商品