Primal Cuts : Cooking with America's Best Butchers

個数:

Primal Cuts : Cooking with America's Best Butchers

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 288 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781599621340
  • DDC分類 641.36

Full Description

Butchery was nearly a dead art until a nose-to-tail renaissance turned progressive meat cutters into culinary cult idols, and redefined the way we buy and cook our beef, pork, fowl, and game. From a Michelin starred chef to a farmer who raises free-range animals, butchers pack their most-prized recipes and good old fashioned know-how into this cookbook. From sausage making and perfecting stock to practical advice on techniques and tools, home butchering diagrams, and tips, as well as one hundred recipes, readers get a complete butchery resource in Primal Cuts. Adventurous locavores will learn how to cook conventional and unconventional cuts, how to talk to and what to ask their local butchers, and even how to source whole animals for their home freezers. More than just a cookbook, Primal Cuts is the voice of those bound by a common respect for the food they produce and for the animals that give their lives.

最近チェックした商品