Pan Dulce : A Celebration of Mexican Sweet and Savory Breads, Pastries, Conchas, Empanadas, and More

個数:
  • 予約

Pan Dulce : A Celebration of Mexican Sweet and Savory Breads, Pastries, Conchas, Empanadas, and More

  • 現在予約受付中です。出版後の入荷・発送となります。
    重要:表示されている発売日は予定となり、発売が延期、中止、生産限定品で商品確保ができないなどの理由により、ご注文をお取消しさせていただく場合がございます。予めご了承ください。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 160 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781595349309
  • DDC分類 641.5972

Full Description

Pan Dulce is filled with recipes, personal stories, and songs celebrating the history, culture, and creation of Mexico's sweetest heritage. Accompanied by glowing photography and illustrations, it is more than a history. It is a cookbook, a cultural experience, and the largest A to Z of pan dulces ever published.

Pan dulce, an integral part of Mexican and Mexican American food culture, brings people together in panaderías and at home as the breads are shared with generations of family for breakfast, at afternoon meriendas, during holidays, or anytime at all. Follow the smell of the sugars, spices, and freshly baked breads, and you'll discover pan dulce's development from indigenous origin to colonial fusion, from Aztec maize to French croissants. Explore the lives of the panaderos who create new and traditional baked goods and read about the naming customs that produced the tongue-in-cheek pedo de monja and the historical conde. Reference the entries of more than a thousand pan dulces, and peruse stories of popular sweet breads, from flaky, crunchy campechanas to brightly colored cortadillos. Take your reading into the kitchen with some twenty authentic recipes from Ellen Riojas Clark, beloved Mexican cookbook authors, and panaderos from Texas and Mexico.

Pan Dulce celebrates the traditions surrounding this vital culinary culture. In cataloging the names and histories of the different varieties, the compendium honors pan dulce's journey to becoming an indispensable part of Mexican culture and a developing food in the United States, preserving this delicious custom in bread.

最近チェックした商品