Packaging for Food Preservation (Food Engineering Series)

個数:

Packaging for Food Preservation (Food Engineering Series)

  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 193 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781489996336
  • DDC分類 664

Full Description

The book will be focused on the three most important aspects of food packaging: Modeling, Materials and Packaging Strategies. The modeling section will provide a complete overview of mass transport phenomena in polymers intended for food packaging applications. The materials section will cover the most interesting problem-solving solutions in the field of food packaging, i.e., low environmental impact active films with antimicrobial activity. Lastly, the packaging section will provide an overview of the most recent approaches used to prolong the shelf life of several food products.                                                                               

Contents

Section I. Shelf life modeling of packaged food.- Direct Models for Shelf Life Prediction.- Influence of mass transport properties of films on the shelf life of packaged food.- Mechanistic models for shelf life prediction.- Section II. Low Environmental Impact Active Packaging.- Different approaches to manufacture active films.- Bio-based packaging materials for controlled release of active compounds.- Section III. New Strategies to Prolong Food Shelf Life.- Packaging Protection for Liquid Foods.- Minimally processed food: packaging for quality preservation.- Innovations in Fresh Dairy Products Packaging.- Packaging for Preservation of Meat- and Fish-Based Products.

最近チェックした商品