Advanced Bread and Pastry

個数:

Advanced Bread and Pastry

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 1056 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781418011697
  • DDC分類 641.815

Full Description

Advanced Bread and Pastry, A Professional Approach is a comprehensive guide to bread, viennoiserie, and pastry that is designed for students, professionals, and enthusiasts. Balancing a respect for tradition with modern approaches to method and technique, Advanced Bread and Pastry unites appealing presentation and indispensable instruction. It is written to help today's baker respond to the recent evolution of ingredients, products, and presentation. The recipes (called formulas) are based on a variety of classica methods and processes. With this strong foundation of knowledge, a baker or pastry chef can develop further skills, experiment with new ideas, and understand any formula.

Contents

Chapter 1: The History of Baking and Pastry
Chapter 2: Bakery Equipment and Baking Tools
Chapter 3: Bakers Percentages
Chapter 4: Flour and Milling Process
Chapter 5: Water
Chapter 6: Salt
Chapter 7: Yeast
Chapter 8: Baking Process: Basic Steps and Procedures
Chapter 9: Mixing and Mixing Techniques
Chapter 10: Mixing Log
Chapter 11: Calculating Water Temperature
Chapter 12: Fermentation
Chapter 13: Enzyme Charts, Scoring, and Baking
Chapter 14: Pre-Ferments
Chapter 15: Retarding and Temperature Charts
Chapter 16: Basic Doughs
Chapter 17: Yeast Breads
Chapter 18: Rolls, and Breakfast Breads
Chapter 19: Cookies
Chapter 20: Pies
Chapter 21: Quick Breads: Muffins and Others
Chapter 22: Cakes—Bases
Chapter 23: Cake Decorating
Chapter 24: Pastries and Plating
Chapter 25: Frozen Desserts
Chapter 26: Chocolate
Chapter 27: Sugar and Marzipan

最近チェックした商品