Refashioning Nature : Food, Ecology and Culture

個数:
電子版価格
¥10,858
  • 電子版あり
  • ポイントキャンペーン

Refashioning Nature : Food, Ecology and Culture

  • ウェブストア価格 ¥13,770(本体¥12,519)
  • Routledge(2015/04発売)
  • 外貨定価 US$ 66.99
  • 【ウェブストア限定】サマー!ポイント5倍キャンペーン 対象商品(~7/21)※店舗受取は対象外
  • ポイント 625pt
  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 304 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781138881297
  • DDC分類 363.8

Full Description

We live in a society as dominated by food preference as by sexual preference, as obsessed with eating too much as with eating too little. In this accessible, cross-disciplinary text, David Goodman and Michael Redclift look at the development of the modern food system, integrating different bodies of knowledge and debate concerning food, agriculture, the environment and the household. They link changes in our diet and concern with the environment to many of the problems afflicting developing countries: food shortages, poor nutrition and wholesale environmental destruction.

Contents

List of Illustrations, List of Tables, Acknowledgements, Introduction, 1 FOOD INTO FREEZERS: WOMEN INTO FACTORIES, 2 THE PASSING OF RURAL SOCIETY, 3 THE ORIGINS OF THE MODERN AGRIFOOD SYSTEM, 4 INTERNATIONALIZATION AND THE THIRD WORLD FOOD CRISIS, 5 ENGINEERING LIFE: AGRIBIOTECHNOLOGIES AND THE FOOD SYSTEM, 6 THE FOOD SYSTEM AND THE ENVIRONMENT, 7 CONCLUSION: COUNTER REVOLUTION, Bibliography, Index

最近チェックした商品