暴飲の防止<br>Working Together to Reduce Harmful Drinking

個数:

暴飲の防止
Working Together to Reduce Harmful Drinking

  • オンデマンド(OD/POD)版です。キャンセルは承れません。
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 224 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781138872660
  • DDC分類 362.2927

Full Description

This book is intended to contribute to the World Health Organization's (WHO) global strategy to reduce the harmful use of alcohol. It explores areas where alcohol producers' technical competence can and does make a positive contribution to reducing harmful drinking and where industry input has been welcomed by WHO. The book describes each of these areas: producing beer, wine, and spirits; addressing availability of noncommercial beverages; pricing, marketing, and selling beverage alcohol; encouraging responsible choices; and working with others. The final chapter sets out views of how alcohol producers can contribute to reducing harmful drinking in countries where they are present.

Contents

Grant, Leverton, Introduction. Simpson, Producing Beer, Wine, and Spirits. Botha, Understanding Alcohol Availability: Noncommercial Beverages. Sinclair, Marketing Beverage Alcohol. Robson, Pricing Beverage Alcohol. Willersdorf, Selling and Serving Beverage Alcohol. Martinic, Making Responsible Choices. Bivans, Orley, Working Together. Leverton, Grant, Implementing the WHO Global Strategy to Reduce Harmful Use of Alcohol: The Producers' Contributions.

最近チェックした商品