Heritage, Culture and Society : Research agenda and best practices in the hospitality and tourism industry

個数:
電子版価格
¥46,217
  • 電子版あり

Heritage, Culture and Society : Research agenda and best practices in the hospitality and tourism industry

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 832 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781138032767
  • DDC分類 338.4764794

Full Description

Heritage, Culture and Society contains the papers presented at the 3rd International Hospitality and Tourism Conference (IHTC2016) & 2nd International Seminar on Tourism (ISOT 2016), Bandung, Indonesia, 10—12 October 2016). The book covers 7 themes:

i) Hospitality and tourism management
ii) Hospitality and tourism marketing
iii) Current trends in hospitality and tourism management
iv) Technology and innovation in hospitality and tourism
v) Sustainable tourism
vi) Gastronomy, foodservice and food safety, and
vii) Relevant areas in hospitality and tourism

Heritage, Culture and Society is a significant contribution to the literature on Hospitality and Tourism, and will be of interest to professionals and academia in both areas.

Contents

1. Hospitality and tourism management
2. Hospitality and tourism marketing
3. Technology and innovation in hospitality and tourism
4. Sustainable tourism
5. Gastronomy, foodservice and food safety
6. Relevant areas in hospitality and tourism

最近チェックした商品