Purchasing : Selection and Procurement for the Hospitality Industry (9TH)

個数:

Purchasing : Selection and Procurement for the Hospitality Industry (9TH)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 704 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781119148517
  • DDC分類 647.940687

Full Description

Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry, 9th Edition is a learning-centered text that includes several pedagogical enhancements to help students quickly acquire and retain important information. It is written for those who will be involved with some phase of purchasing throughout their hospitality careers. This text covers product information as well as management of the purchasing function, and how this relates to a successful operation. It also acts as a comprehensive reference guide to the selection and procurement functions within the hospitality industry. Purchasing: Selection and Procurement for the Hospitality Industry is the comprehensive and up-to-date hospitality purchasing text available today.

Contents

PREFACE IX CHAPTER 1: THE CONCEPTS OF SELECTION AND PROCUREMENT 1

CHAPTER 2: TECHNOLOGY APPLICATIONSIN PURCHASING 13

CHAPTER 3: DISTRIBUTION SYSTEMS 29

CHAPTER 4: FORCES AFFECTING THE DISTRIBUTION SYSTEMS 51

CHAPTER 5: AN OVERVIEW OF THE PURCHASING FUNCTION 85

CHAPTER 6: THE ORGANIZATION, ADMINISTRATION, AND EVALUATION OF PURCHASING 105

CHAPTER 7: THE PURCHASE SPECIFICATION: AN OVERALL VIEW 131

CHAPTER 8: THE OPTIMAL AMOUNT 155

CHAPTER 9: DETERMINING OPTIMAL PURCHASE PRICES AND PAYMENT POLICIES 177

CHAPTER 10: THE OPTIMAL SUPPLIER 213

CHAPTER 11: TYPICAL ORDERING PROCEDURES 243

CHAPTER 12: TYPICAL RECEIVING PROCEDURES 257

CHAPTER 13: TYPICAL STORAGE MANAGEMENT PROCEDURES 281

CHAPTER 14: SECURITY IN THE PURCHASING FUNCTION 305

CHAPTER 15: FRESH PRODUCE 327

CHAPTER 16: PROCESSED PRODUCE AND OTHER GROCERY ITEMS 359

CHAPTER 17: DAIRY PRODUCTS 389

CHAPTER 18: EGGS 411

CHAPTER 19: POULTRY 427

CHAPTER 20: FISH 449

CHAPTER 21: MEAT 479

CHAPTER 22: BEVERAGES 515

CHAPTER 23: NONFOOD EXPENSE ITEMS 553

CHAPTER 24: SERVICES 579

CHAPTER 25: FURNITURE, FIXTURES, AND EQUIPMENT 609

GLOSSARY 643

INDEX 679

最近チェックした商品