Bartending for Dummies (For Dummies (Cooking)) (5TH)

個数:

Bartending for Dummies (For Dummies (Cooking)) (5TH)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 368 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781118791264
  • DDC分類 641.874

Full Description

Make and serve drinks like a pro This latest edition of Bartending For Dummies features over 1,000 drink recipes in an A-Z format with clear, easy-to-follow instructions. This 5th Edition also provides over 40 new cocktails ideas for those who want to know how to serve cocktails professionally, for themselves, or for their guests. * Detailed information on how to properly stock a bar with the latest and greatest glassware and tools * Expanded coverage on making exotic frozen/blended specialties and specialty coffees * Experimenting with the new flavor/buzz in Bourbons and Scotches: honey * The latest flavored rums, gins, ryes, and of course vodkas (buttered, waffle, sherbet, and marshmallow flavored are just a few new editions) * New coverage devoted to craft distillers * Fun, new ways to garnish drinks (even flaming options), rim, and serve drinks like a master mixologist * Tips on creating unique punches and even non-alcoholic drinks * The latest tips and advice on curing hangovers and hiccups If you're interested in crafting traditional or modern cocktails, Bartending For Dummies has you covered.

Contents

Introduction 1 Part I: Getting Started with Bartending 5 Chapter 1: Just for Openers: The Right Tools and Glasses 7 Chapter 3: Setting Up Your Home Bar 23 Chapter 4: Charts and Measures 33 Part II: Distilling the High Points of Various Spirits 41 Chapter 5: American and Canadian Whisk(e)y 43 Chapter 6: Aperitifs, Cordials, and Liqueurs 53 Chapter 7: Beer 63 Chapter 8: Brandy 67 Chapter 9: Cognac and Armagnac 73 Chapter 10: Gin 79 Chapter 11: Irish Whiskey 83 Chapter 12: Rum 87 Chapter 13: Scotch Whisky 93 Chapter 14: Tequila and Mezcal 99 Chapter 15: Vodka 105 Chapter 16: Wine 111 Part III: Cocktail Recipes 119 Chapter 17: Recipes from A to Z 121 Chapter 18: Martini Madness 297 Chapter 19: Drinks for Special Occasions 305 Chapter 20: Breakfast Cocktails 315 Chapter 21: Nonalcoholic Drinks 319 Part IV: The Part of Tens 323 Chapter 22: Ten Toasts to Mark Any Occasion 325 Chapter 23: At Least Ten Cures and Lores 327 Recipes Index 329 Topics Index 361

最近チェックした商品