Cambridge IGCSE™ Chinese as a Second Language Coursebook (Cambridge International Igcse)

個数:
  • ポイントキャンペーン

Cambridge IGCSE™ Chinese as a Second Language Coursebook (Cambridge International Igcse)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常約2週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 194 p.
  • 言語 CHI
  • 商品コード 9781108438957
  • DDC分類 495.182421

Full Description


The only resources designed for the Cambridge IGCSE (R) Chinese as a Second Language syllabus (0523) for first examination from 2020. With topics ranging from festivals to travel and technology, each unit is based around one authentic Mandarin Chinese text and audio recording. This mix of content helps students engage with the subject and develop their ability to handle real language materials. Audio recordings (available online) help students practise the new listening aspect of the course, while 'Culture boxes' provide interesting insights into Chinese culture. Students will work collaboratively with others - sometimes in pairs and other times in groups - to develop language skills through communication. Answers to the coursebook questions are in the digital teacher's resource.

Contents

Introduction; Acknowledgements; 1. School and education; 2. Future career plans; 3. Friendship; 4. Peer pressure; 5. Generation gap; 6. Youth life; Reading and writing focus; 7. Healthy eating; 8. Sports and exercise; 9. Film and the media; 10. Hobbies; 11. Communication and technology; 12. Country and city lifestyles; Listening focus; 13. Scientific advancement; 14. Travel; 15. Pollution and global warming; 16. Recycling; 17. Festivals; 18. Customs and culinary diversity; Speaking focus; Grammar list. Introduction; Acknowledgements; 1. ; 2. ; 3. ; 4. ; 5. ; 6. ; : ; 7. ; 8. ; 9. ; 10. ; 11. ; 12. ; : ; 13. ; 14. ; 15. ; 16. ; 17. ; 18. ; : ; .