Wine Analysis and Testing Techniques (Methods and Protocols in Food Science)

個数:

Wine Analysis and Testing Techniques (Methods and Protocols in Food Science)

  • 在庫がございません。海外の書籍取次会社を通じて出版社等からお取り寄せいたします。
    通常6~9週間ほどで発送の見込みですが、商品によってはさらに時間がかかることもございます。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合がございます。
    2. 複数冊ご注文の場合は、ご注文数量が揃ってからまとめて発送いたします。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Paperback:紙装版/ペーパーバック版/ページ数 248 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781071636527

Full Description

This volume details state-of-the art instrumental and sensory wine testing procedures for a broad range of wine applications, focusing on instrumental, sensory, gas chromatography-olfactometry. Chapters detail introductions to their respective topics, lists of the necessary materials and reagents, step-by-step, readily reproducible laboratory protocols, and tips on troubleshooting and avoiding known pitfalls. Written in the format of the Methods and Protocols in Food Science series, chapters list necessary materials and methods for readily reproducible protocols. Authoritative and cutting-edge, Wine Analysis and Testing Techniques aims to ensure successful results in the further study of this vital field.

Contents

DNA based methods for wine traceability and varietal authentication using Single Nucleotide Polymorphism genotyping assays.- Optimization of microbial DNA extraction from wine, juice, and sap for community-based genome studies.- Fluorescence spectroscopy for red wine authentication.- Mass spectrometry based methods for the characterization of wine flavonoids.- Quantification of Proteins in white and rosé Wines. -White and rosé Wine Haze Risk (WHR) estimation.- Determination of biogenic amines in wines.- Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS).- WINE VOLATILOMICS.- In-mouth wine aroma analysis.- Wine descriptive sensory profiling.- Rapid and cost-effective methods for wine sensory profiling: napping and sorting.- Rapid and cost-effective methods for wine profiling: CATA/RATA.- Time-Intensity methodology for wine flavour evaluation.- Temporal Dominance of Sensations (TDS) applied to wine sensory evaluation.- Evaluation of hedonic and emotional response evoked by wines.- Analysis of wine impact odorants by gas chromatography-olfactometry.

最近チェックした商品