Sustainable Marine Food and Feed Production Technologies (Sustainable Industrial and Environmental Bioprocesses)

個数:
電子版価格
¥11,096
  • 電子版あり

Sustainable Marine Food and Feed Production Technologies (Sustainable Industrial and Environmental Bioprocesses)

  • 提携先の海外書籍取次会社に在庫がございます。通常3週間で発送いたします。
    重要ご説明事項
    1. 納期遅延や、ご入手不能となる場合が若干ございます。
    2. 複数冊ご注文の場合、分割発送となる場合がございます。
    3. 美品のご指定は承りかねます。

    ●3Dセキュア導入とクレジットカードによるお支払いについて
  • 【入荷遅延について】
    世界情勢の影響により、海外からお取り寄せとなる洋書・洋古書の入荷が、表示している標準的な納期よりも遅延する場合がございます。
    おそれいりますが、あらかじめご了承くださいますようお願い申し上げます。
  • ◆画像の表紙や帯等は実物とは異なる場合があります。
  • ◆ウェブストアでの洋書販売価格は、弊社店舗等での販売価格とは異なります。
    また、洋書販売価格は、ご注文確定時点での日本円価格となります。
    ご注文確定後に、同じ洋書の販売価格が変動しても、それは反映されません。
  • 製本 Hardcover:ハードカバー版/ページ数 169 p.
  • 言語 ENG
  • 商品コード 9781032354484
  • DDC分類 639.8

Full Description

This valuable reference book covers the application of marine resources like algae, fishes, and shrimp to address food challenges of the world. It compiles technological advancements in employing these resources for food and food supplements to enhance human health. The book includes chapters from international experts. The book discusses interesting topics like exploitation of marine wastes as nutraceuticals, cultivation, processing, and production of seafood and includes a section on other applications of marine organisms, such as the removal of pollutants from wastewater. This book is meant for graduate students and researchers in food science. It is also useful to experts in the food industry.

Contents

Chapter 1 Marine Algae as a Source of Carotenoids: Bioactivity and Health Benefits. Chapter 2 Innovative Extraction Methods to Obtain Bioactive Compounds from Aquatic Biomass. Chapter 3 Bioactive Polysaccharides from Macroalgae. Chapter 4 Marine Microalgae in Food and Health Applications. Chapter 5 Filler Feed from Marine Micro- and Macroalgae. Chapter 6 Marine Collagen: Valorization of Marine Wastes for Health Care and Biomaterials. Chapter 7 Application of Functional Aquafeed in Sustainable Aquaculture. Chapter 8 Sustainable Development for Shrimp Culture: A Critical Analysis. Chapter 9 Biochar as a Potential Candidate for Removal of Pollutants from Aquaculture. Chapter 10 Valorization of Seafood Processing Discards. Chapter 11 Effect of Microplastics on Marine Ecosystems. Chapter 12 Role of Marine Algae for GHG Reduction/CO2 Sequestration: Strategies and Applications.

.

最近チェックした商品